Lintang Raksasa

16 Taun Pengalaman Manufaktur
Coarse thread Drywall screws and wood screws

Sekrup Drywall benang kasar lan sekrup kayu

Katrangan singkat:

sekrup kayu
Sekrup drywall benang kasar

Bahan C1022A, ireng / abu-abu fosfat terompet sirah drywall meneng benang kasar, kualitas dhuwur, benang alus / kasar.philips, cross drive.

Dianggo: Liyane lan liyane digunakake digunakake ing kayu atos, Furnitur-making, Papan gypsum, dekorasi, sheet wesi-mesin, joist baja entheng lan construction etc.


Detail Produk

Tag produk

Apa iku Screw Gypsum?

Screw Gypsum uga disebut Screws Drywall. sing nduweni rong jinis populer kaya BENANG HALUS lan BENANG KASAR, Sekrup Gypsum HALUS digunakake kanggo mbenakake eternit, lembaran logam, gabungan baja lan benang COARSE digunakake kanggo kayu lan perabot sing bakal paling cepet lan gampang. nalika pengeboran, kanggo lumahing, wis werna abu-abu, fosfat ireng lan seng kanggo tambah resistance kanggo teyeng.

Deskripsi Produk

Screw Drywall sirah Bugle, kualitas dhuwur, Utas alus/kasar.philips, cross drive

Bahan C1022A
Dhiameter M3.5/3.9/4.2/4.8(#6/7/8/10)
dawa 13mm-152mm(1/2"--6")
Utas Oke, Kasar
Kemasan 500pcs / 800pcs / 1000pcs / packing akeh miturut kabutuhan pelanggan
Rampung Black/Gray Phosphated, seng dilapisi
Packing packing uga bisa nindakake OEM
Coarse thread Drywall screws and wood screws1
Coarse thread Drywall screws and wood screws3
Coarse thread Drywall screws and wood screws2

FAQ

1. Apa sampeyan nyedhiyakake sampel gratis sadurunge nggawe pesenan?
Ya, mesthi kita bakal nyedhiyani kanggo test karo watara 20 pcs.

2. Apa sampeyan pabrikan utawa perusahaan dagang?
Kita minangka produsen profesional kanthi pengalaman luwih saka 16 taun.

3. Carane akeh mesin sampeyan duwe?
We have toally 106 set mesin kalebu 50 set sirah nggawe mesin, 30 set thread nggawe mesin lan 22 set ngebur mesin nggawe.

4. Apa kaluwihan sampeyan?
siji-mandeg blanja.
Kualitas dhuwur.
Rega sing kompetitif.
Pangiriman pas wektune.
Dhukungan teknis.
Nyedhiyakake materi lan laporan tes.
Sampel gratis.
Kanthi wektu jaminan kualitas 2 taun sawise kiriman.

Saiki produk utama kita yaiku sekrup drywall, sekrup chipboard, sekrup self tapping, sekrup pengeboran mandiri, paku keling buta.etc... Kabeh produk kita akeh digunakake ing bidang konstruksi.
Kita bakal nggawe gaweyan kanggo menehi rega paling apik, kualitas apik lan layanan apik.

Sincerely welcome kanggo ngunjungi lan priksaan!Matur nuwun.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: